• Shaping Possibilities

    Shaping Possibilities

  • Shaping Energy

    Shaping Energy

    Het is één van de grootste uitdagingen voor de nabije toekomst: de overgang naar een duurzame samenleving, die is gebaseerd op het gebruik van schone energiebronnen. Daarom zijn er op grote schaal nieuwe oplossingen nodig. Nieuwe technieken, energieconcepten,...

"Hilmar legt verbindingen tussen disciplines en technologieën"

Verpakkingsindustrie

Voor de verpakkingsindustrie is Hilmar een toeleverancier van Inmaco. Welke complete machines ontwikkelen, assembleren en wereldwijd installeren. Deze machines vervormen papier en karton en behoren tot de innovatiefste in de markt. Lees verder >

Service

Vanaf het ontstaan van Hilmar in 1965 is men actief geweest in de service en reparatie markt. Lees verder >

Markten en Industrieën

Als denker en doener is Hilmar in verschillende markten en industrieën actief. De verscheidenheid in activiteiten verzekert opdrachtgevers van een partner in perfection die verbindingen weet te maken tussen disciplines en technologieën, waardoor zelfs de meest complexe wensen worden gerealiseerd.

Energie

Hilmar produceert zeer complexe delen voor waterkrachtcentrales. Het betreft hier meestal onderdelen die gegoten of gesmeed zijn van zeer hoogwaardige materiaalsoorten onder de zwaarste keur eisen. Lees verder >

Proces

Hilmar levert complete aandrijvingen voor grote drooginstallaties die in de process industrie worden gebruikt. Dit zijn delen die gelast, gedraaid en gefreesd moeten worden.

Food

Hilmar produceert voor een groot internationaal opererend bedrijf in de food de complete binnenkant voor een nieuw type lineair vuller.

Farmacie

Hilmar produceert reeds jarenlang voor een Duitse opdrachtgever complexe onderdelen die worden toegepast in de Farmacie. Hilmar heeft zich door de jarenlange samenwerking, een plek als strategisch partner verworven.

Olie en Offshore

Hilmar fabriceert grote delen voor onder andere hydraulische zuigers. Deze delen worden compleet onder keur gelast, gedraaid, gefreesd en/of gekotterd.

Maritiem

Voor de grootste producent van dieselmotoren in de, in de medium speek markt ter wereld, vervaardigt Hilmar als system supplier, compleet functionele modules.

Jachtbouw

Voor een opdrachtgever in de zeer luxe zeil-jacht schepen produceren wij zeer complexe delen uit vol aluminium.

Papier

Reeds jarenlang verrichten wij veel werkzaamheden voor machines die in de papierindustrie worden ingezet. Veel slijtdelen worden opgelast en door Hilmar nabewerkt.