• Shaping Possibilities

    Shaping Possibilities

  • Shaping Energy

    Shaping Energy

    Het is één van de grootste uitdagingen voor de nabije toekomst: de overgang naar een duurzame samenleving, die is gebaseerd op het gebruik van schone energiebronnen. Daarom zijn er op grote schaal nieuwe oplossingen nodig. Nieuwe technieken, energieconcepten,...

"Hilmar Solutions hoogste waarde is klanten helpen"


Core competences

Daarom bieden we een breed scala aan activiteiten. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op onze kennis en vakmanschap om complete opdrachten in huis te vervaardigen. Wij ondersteunen al in een vroeg stadium door kritisch te zijn op specificaties en slimmere oplossingen aan te dragen voor productieverbetering.
Hilmar Solutions adopteert en implementeert methoden om telkens te verbeteren. Wij mobiliseren betrokkenheid van al onze medewerkers en verspreiden continu kennis en ervaringen. Wij zijn trots omdat voor ons beter niet goed genoeg is!


Engineering

Met behulp van 3D Inventor, Solid Works en 2D Autocad. Van detailuitwerking van tekeningen tot en met het ontwerpen van complete machines en installaties.

Verspanen

Van kleine producten met uiterst nauwkeurige tolerantie eisen tot afmetingen van tien meter. Hoogwaardig maar ook traditioneel. Up to date machinepark en vakmanschap staan garant voor een hoge productiviteit en lagere kosten.

Lassen

Hoogwaardig laswerk, eventueel onder keur en in serie. Naast de veelvoorkomende lasprocessen, hebben we ervaring met het lassen van hoogwaardig staal, RVS, aluminium en titaan. Er is capaciteit voor lasconstructies tot een lengte van veertig meter.

Assemblage

Halffabrikaten, modules, complete machines; assemblage zoals ú het wilt. En met onze aanvullende diensten heeft u geen omkijken meer naar opslag, logistiek en voorraadbeheersing. Efficiënt en kostenbesparend.

Service

Vanuit onze service fabriek in Wapenveld staan wij 24/7 voor u klaar. Bewust hebben we gekozen voor een fysiek gescheiden locatie van onze hoofdvestiging in Hoogeveen. Wij begrijpen als geen ander dat snelheid voor u van groot belang is. Enkelstuks, proto-typing en ultra korte levertijden kunnen wij u garanderen!

24/7. En wereldwijd ‘aan huis’.

Machinelijst

Van onze machinelijst kunt u hieronder een pdf downloaden. Wilt u de machinelijst liever in tekst bekijken klik dan op lees meer.