MIX Noordoost

Hilmar Industries nodigt u van harte uit om ons te bezoeken op de Maak Industrie Expo. We nemen graag de tijd om u bij te praten over de ontwikkelingen binnen Hilmar Industries en om onze visie voor de toekomst uiteen te zetten. In februari heeft Hilmar haar dienstverlening en productiefacilteiten uitgebreid met de aanschaf van een Doosan Puma 700L.

Hilmar biedt continu onderscheidend vermogen en innovatiekracht. Twee grootheden die essentieel zijn om marktaandeel te behouden en te vergroten. Het zijn kwaliteiten waarmee u doeltreffend op de snel wisselende wensen van consument en business to business klant kunt inspelen. En dat moet ook, want door de voortdurend veranderende vraag vanuit de markt en de snelle veranderingen in techniek worden de levenscycli van producten en processen steeds korter. Adequaat reageren op deze veranderingen is fundamenteel. Het is dé manier om nieuwe kansen te verzilveren. Wij helpen u graag. Met kennis, kunde en een up to date machinepark. En met passie voor perfectie!

Tijdens de MIX nemen we graag de tijd om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u tijd willen reserveren neem dan gerust contact met ons op.